28 january 2015, 12:13 Moldovan reality views 7479
PCRM: PLDM şi PDM cunosc foarte bine condiţiile noastre
Photo: ipn.md
28 january 2015, 12:13 Moldovan reality views 7479

PCRM: PLDM şi PDM cunosc foarte bine condiţiile noastre

Partidul Comuniştilor are anumite condiţii pentru coaliţia de guvernământ ca să voteze candidatul propus la funcţia de prim-ministru. Declaraţia a fost făcută de către Violeta Ivanov, preşedintele fracţiunii PCRM în Parlament, care a refuzat însă să sonorizeze condiţiile, transmite IPN.

„În cadrul consultărilor partidul a venit cu poziţii clare şi am condiţionat careva chestiuni inclusiv numele celor pe care îi putem susţine. Cred că şi cei din PLDM, şi din PDM cunosc foarte bine condiţiile", a subliniat Violeta Ivanov.

Deputatul comunist Oleg Reidman a adăugat că negocierile şi consultările cu partidele care şi-au asumat guvernarea nu sunt finalizate.

Marţi, 27 ianuarie, preşedintele Nicolae Timofti a convocat consultările cu fracţiunile parlamentare pentru desemnarea unui candidat la funcţia de prim-ministru. A fost propusă candidatura lui Iurie Leancă din partea PLDM. PDM şi-a anunţat sprijinul pentru această candidatură.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1550
Populaţia:
2045 mii locuitori

Mateuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Mateuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanţă de 8 km de oraţul Rezina ţi la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2045 de oameni. Satul Mateuţi este menţionat documentar la 3 aprilie 1550.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.