03 may 2015, 11:03 Moldovan reality views 8713
Maia Sandu riscă să fie DEMISĂ
Photo: realitatea.md
03 may 2015, 11:03 Moldovan reality views 8713

Maia Sandu riscă să fie DEMISĂ

Maia Sandu ar putea fi demisă din funcția de ministru al Educației. Cel puțin, asta a sugerat președintele fracţiunii PCRM, Violeta Ivanov, în cadrul unui interviu pentru Unimedia, în care a menționat că formaţiunea din care face parte ar putea cere înlocuirea acesteia.

„Am susținut Guvernul, dar rămânem cu anumite obiecții la anumiți miniștri. Sperăm că prin acele acte legislative care vin în Parlament și prin interpelări, acești miniștri să demonstreze că muncesc", a declarat Violeta Ivanov.

De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că ministrul Educației va trebui să accepte unele modificări ale Codului Educației, ce vor fi propuse de comuniști, dacă vrea să-și păstreze fotoliul de ministru.

„Avem obiecții inclusiv la ministrul Educației, venim cu propuneri de modificare a Codului Educației care a fost aprobat. Dacă nu vor fi susținute aceste modificări, cerem alt ministru. Noi am promis alegătorilor și trebuie să ne ținem de cuvânt", a mai spus deputatul comunist.

Reamintim că Maia Sandu a declarat ieri că nu exclude că în acest an comuniștii ar putea să înainteze o nouă moțiune de cenzură împotriva ei, dat fiind faptul că anterior PCRM s-a arătat împotriva propunerii acesteia pentru încă un mandat în fruntea ministerului.

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
1737 locuitori

Bălăşeşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălășești și Sloveanca. Localitatea se află la distanța de 30 km de oraşul Sîngerei şi la 120 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1737 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.