19 march 2015, 14:49 Moldovan reality views 18342
Actele de studii moldovenești pot fi verificate on-line (VIDEO)
Photo: mai.md
19 march 2015, 14:49 Moldovan reality views 18342

Actele de studii moldovenești pot fi verificate on-line (VIDEO)

Reamintim că următoarele tipuri ale actelor de studii moldovenești eliberate din anul 2008 pot fi verificată on-line.

Diploma de bacalaureat; Diploma de licenta seria ALI; Diploma de licenta seria ALII; Diploma de master seria AM, AMP, AMC; Diploma de studii superioare seria AS; Diploma de studii superioare seria ASM; Diploma de studii medii de specialitate AMS.

Pentru aceasta este necesar de accesat BAZA DE DATE a Ministerului Educației al Republicii Moldova alegînd tipul actului de studii.

Menționăm că pot verificate actele de studii eliberate începînd cu anul 2008. Versiunea engleză a unei astfel de opțiuni, care ar fi utilă pentru cetățenii Republicii Moldova aflați în străinătate, lipsește.

Source: viza.md

Keywords:

studii , documente , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
466 locuitori

Făurești este un sat din comuna Ciorescu în componenţa municipiului Chișinău. Localitatea este situată în centrul Moldovei, la o distanță de 1 km de comuna Ciorescu și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 466 de oameni. Satul Făurești a fost menționat documentar în anul 1436 cu denumirea Oțetești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.