17 july 2015, 09:40 Moldovan reality views 7798
Subiectul istoriei și limbii moldovenești provoacă dezbateri la biroul google
17 july 2015, 09:40 Moldovan reality views 7798

Subiectul istoriei și limbii moldovenești provoacă dezbateri la biroul google

«Nu toți din echipa Google din Dublin știu în ce limbă vorbesc moldovenii și ce istorie împărtim cu România. De obicei acest subiect invită la dezbateri mai lungi și interesante». Despre aceasta a declarat moldoveanca Camlia Chitic, angajată la biroul Google din Dublin fiind întrebată în cadrul unui interviu pentru moldova.org «Ce știu colegii tăi despre Moldova?».

De asemenea, drept răspuns la întrebarea «Mai ai colegi din R.M.?» Camеlia Chitic a adaugat că în echipa în care lucrează mai sînt 2 persoane din Republica Moldova, iar în Google comunitatea de basarabeni/moldoveni este destul de mare atît în birourile din Europa, cît și din Statele Unite ale Americii.

Reamintim că informații despre Etnogeneza moldovenilorLimba moldoveneascăApartenența la NațiuneContribuția moldovenilor la crearea României și Rolul culturii moldovenești la crearea culturii României, pot fi vizualizate la compartimentul «NOI, MOLDOVENII» a proiectului moldovenii.md.

 

Source: www.moldova.org

Keywords:

cultura , istoria , munca , Google , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.