24 july 2015, 12:25 Moldovan reality views 6521
Un BMW căutat pe Interpol, reținut de polițiștii de frontieră
Photo: provincial.md
24 july 2015, 12:25 Moldovan reality views 6521

Un BMW căutat pe Interpol, reținut de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești-Reni au depistat un autoturism de model BMW 320D, ce figura în baza de date a Interpol ca fiind furat. Reținerea a avut loc la data de 21 iulie, în timpul controlului de frontieră efectuat pe sensul de intrare în țară.

Mijlocul de transport era condus de un cetăţean al Ucrainei, în vârstă de 43 de ani. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul era dat la consemn Interpol, alerta fiind introdusă de autorităţile Federației Ruse, în februarie 2009.

Șoferul a declarat că nu are cunoștință despre cele depistate, relatând polițiștilor de frontieră că l-a achiziționat prin intermediari.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere până la finalizarea investigaţiilor.

Source: provincial.md

Keywords:

automobil , politia , frontiera

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1797
Populația:
408 locuitori

Valea lui Vlad este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Sîngerei și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 408 oameni. Satul Valea lui Vlad a fost menționat documentar în 1797.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.