20 august 2015, 09:34 Moldovan reality views 7219
Bilete la Expoziţia Mondială pentru moldovenii care au drum spre Milano
20 august 2015, 09:34 Moldovan reality views 7219

Bilete la Expoziţia Mondială pentru moldovenii care au drum spre Milano

Moldovenii care au drum la Milano se pot alege cu bilete de intrare gratuită la World Expo Milano 2015. Eligibili pentru a aplica la concurs sunt cetăţenii care vor efectua o călătorie până pe 31 octombrie 2015, precum şi cei care deja se află la Milano.

Potrivit organizatorilor, cei interesați trebuie să completeze un formular de participare, să aleagă o zi pentru plecarea la Milano, pentru a vizita pavilionul țării, precum și întreaga expoziție, și săptămânal să urmărească site-ul www.worldexpo.md și pagina pavilionului pe Facebook. Fiecare câștigător se va bucura de două bilete de intrare.

În concurs se pot înscrie absolut toți cetățenii Republicii Moldova, indiferent de țara unde se află la moment. Important ca până la 31 octombrie 2015 să aibă drum la Milano.

Participanții care s-au înscris la concurs, dar care nu s-au găsit printre cei zece câștigători, participă în mod automat la următoarea extragere. Astfel, șansele de câștig sunt mai mari pentru toți participanții. Extragerea va purta un caracter aleatoriu, iar câștigătorii își vor primi biletele direct în poșta electronică.

Amintim că din 1 mai până pe 31 octombrie, Moldova participă, în premieră, cu pavilion propriu, la expoziția globală „Expo-Milano 2015", care se desfășoară la Milano, Italia. Genericul ediției este „Hrană pentru planetă. Energie pentru viaţă". În primele trei luni de la lansarea Expo-Milano 2015, pavilionul Republicii Moldova a găzduit variate evenimente de prezentare a celor mai importante ramuri ale economiei țării: agricultură, textile, vinificație, turism. De asemenea, vizitatorii au parte de diverse expoziții de picturi, precum și master-class-uri culinare.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
1575 locuitori

Rădulenii Vechi este un sat şi comună din raionul Floreşti. Rădulenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Florești și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1575 de oameni. Satul Rădulenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.