15 november 2015, 11:20 Moldovan reality views 4704
Moldovencele care vor să-și dezvolte abilitățile de lideri pot urma un program de mentorat
15 november 2015, 11:20 Moldovan reality views 4704

Moldovencele care vor să-și dezvolte abilitățile de lideri pot urma un program de mentorat

Până pe 1 decembrie te poți înregistra în cadrul programului de mentorat „Glow". Programul va dura șase luni și are ca scop dezvoltarea unei noi generații de lideri femei.

GLOW Mentorship Moldova este o inițiativă de tineret care are drept scop dezvoltarea unei noi generații de lideri femei, sub îndrumarea individuală a mentorilor locali și străini. GLOW își propune abilitarea femeilor tinere din Republica Moldova pentru a deveni lideri creativi, încrezători, și orientați către acțiune la locul de muncă, în comunitate lor și acasă.

Mentoratul este o formă de sprijin, prin care cineva ajută o altă persoană să-și atingă aspirațiile ori, conform unei definiții mai științifice: „mentoratul este contribuţia semnificativă de la o persoană către alta, pentru a ajuta tranziţia uneia dintre ele în termeni de cunoștințe, experienţă profesională şi mod de gândire".

Prin urmare, programul dat de mentorat are ca scop asocierea femeilor tinere cu femei realizate profesional, pentru a putea face posibilă interacțiunea între ele, astfel încât acestea să discute despre succesele lor, aspirații, obiective și planuri de viitor.

Cine se poate înregistra? Tinerele cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care sunt în căutarea unui mentor.

Ce oferă programul de mentorat?

# comunicarea și inter-relaționarea într-un context multinațional (în edițiile precedente am avut mentori din peste 10 țări);

# posibilitatea de a-ți dezvolta capacitățile de comunicare într-o limbă străină;

# crearea unui cerc de noi cunoștințe („GLOW it's about networking");

# sesiuni și traininguri gratuite pe diverse subiecte.

Condiții de participare:

# cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional;

# dorința de implicare.

Durata proiectului: șase luni ce prevăd câte un meeting general și câte două întâlniri neformale în fiecare lună.

Pentru înregistrare, completează formularul până la data de 1 decembrie.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook a programului sau scrieți un e-mail la adresa: moldovaglow@gmail.com.

Source: diez.md

Keywords:

femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
1358 locuitori

Sinești este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sinești și Pojarna. Localitatea se află la distanța de 42 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1358 de oameni. Satul Sinești a fost menționat documentar în anul 1529 cu denumirea Durnești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.