16 december 2011, 10:01 Moldovan reality views 5959
16 december 2011, 10:01 Moldovan reality views 5959

Tensiuni la Tiraspol: adepţii lui Smirnov vor să introducă regim de situaţie excepţională

La 15 decembrie, în Tiraspol s-a desfăşurat congresul extraordinar al aşa zisei „Uniuni Populare a RMN”. Evenimentul a fost organizat de adepţii lui Igor Smirnov. În cadrul congresului au fost înaintate cererile de dizolvare a Comisiei Electorale Centrale a Transnistriei, de anulare a alegerilor şi introducere a situaţiei excepţionale, relatează tiras.ru.

Participanţii congresului au menţionat că pe 11 decembrie s-a produs o falsificare în masă a alegerilor. Liderul comuniştilor transnistreni Vladimir Gavrilcenko a calificat alegerile prezidenţiale din regiune drept “lovitură de stat”.

Congresul a avut loc în ajunul şedinţei CEC, la care urmează să fie examinată plîngerea lui Igor Smirnov. Pentru ziua de astăzi este preconizat un miting în masă a adepţilor lui Smirnov.

Sursa: noi.md

Comments

 (1)
  • #1 ionelmat Reply Quote selected
    приднестровье всегда было Молдавской.Это просто вы политики лицемеры держите там людей как во времена Сталина.Простым людям нечего делить..ДОЛОЙ диктатору Смирнову. ДА ЗДРАСТВУЕТ НЕЗАВИСИМАЯ РЕСПУБЛИКА МОЛДОВА!!!!!!!1
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1882
Populația:
311 locuitori

Larga este un sat din cadrul comunei Zolotievca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Anenii Noi și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 311 oameni. Satul Larga a fost menționat documentar în anul 1882.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.