20 january 2016, 14:15 Moldovan reality views 23040
Avertisment: Schema prin care tinerii din Moldova ar fi furați
20 january 2016, 14:15 Moldovan reality views 23040

Avertisment: Schema prin care tinerii din Moldova ar fi furați

Tot mai mult mister planează asupra persoanelor care au dispărut în ultima perioadă. Internauții sunt îngrijorați, mai ales după ce două fete - Gabriela Patrașcu și Artamonova Evelina - sunt de negăsit.

O postare pe Facebook a unei tinere din Chișinău a fost distribuită de mai bine de 1.000 de utilizatori, în care aceasta vine cu un avertisment în contextul dispariției din ultimul timp a fetelor.

"Am primit un apel recent și am auzit o istorie care m-a făcut să-mi fie frică să merg acasă singură! O cunoscută a noastră mergea acasă și se apropie de ea un copil, îi cere un leu. Ea refuză, dupa aia el o roagă sa îl petreacă nu știu unde, iar ea, la fel, refuză. Apoi observă că după ea merge o mașină încet! În final, a ajuns cu bine, dar întâmpinați-vă oamenii apropiați- e o schemă bine cunoscută în Ucraina și Rusia: un copil vă ademenește într-un loc unde deja sunteți așteptați de maturi cu scopuri malefice!!!! Fiți atenți!", se menționează în postare.

Amintim că o tânără din Chișinău, studentă la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu", Gabriela Patrașcu nu este de găsit. Colegii acesteia susțin că fata a dispărut pe data de 11 ianuarie curent, în raza orașului Chișinău, sectorului Buiucani, în regiunea Universității.

O minoră de 11 ani, locuitoare a satului Iorjniţa, raionul Soroca, a dispărut. Potrivit oamenilor legii, Artamonova Evelina a plecat de la domiciliu în noaptea de 22 decembrie și nu a mai revenit.

Un alt tânăr, student la Academia de Studii Economice a Moldovei, a dispărut la 18 ianuarie. Acesta se numește Simion Dmitruc și are 21 de ani.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

Chisinau , dispariție , tineret

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
1680 locuitori

Cotul Morii este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăteni și Cotul Morii. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 84 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1680 de locuitori. Satul Cotul Morii a fost menționat documentar în anul 1621.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.