02 march 2016, 14:15 Moldovan reality views 6848
Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” a rămas fără director
02 march 2016, 14:15 Moldovan reality views 6848

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” a rămas fără director

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa" a rămas fără director general. Victor Cojocaru a scris cerere de demisie, iar Consiliul societăţii pe acţiuni s-a întrunit într-o şedinţă şi a aprobat cererea.

„În conformitate cu prevederile Codului Muncii şi al Statutului S.A. „Franzeluța", directorul general al Combinatului de panificaţie din Chişinău „Franzeluța" S.A., Victor Cojocaru a prezentat cererea de demisie din funcție, începând cu 5 februarie 2016. Întrunit în ședință, Consiliul S.A. „Franzeluța" a aprobat cererea", anunță instituția într-un comunicat.

Victor Cojocaru este membru PLDM. El a fost numit director la combinatul de panificaţie în iulie 2011.

Source: independent.md

Keywords:

director , Franzeluţa , demisie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1714 locuitori

Vărăncău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Cremene, Vărăncău și Slobozia-Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1714 oameni. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.