23 march 2016, 15:15 Moldovan reality views 6333
Moldova - o nouă destinație vinicolă la o expoziție de la Berlin
23 march 2016, 15:15 Moldovan reality views 6333

Moldova - o nouă destinație vinicolă la o expoziție de la Berlin

Recent, Moldova a fost promovată drept o destinație turistică vinicolă la una dintre cele mai mari expoziții de turism din Berlin.

Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor, în parteneriat cu Agenţia Turismului a Republicii Moldova, Oficiul Naţional al Viei şi Vinului şi cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate al USAID, au reunit, pentru a doua oară, 8 companii din industria turismului din Republica Moldova, care au prezentat europenilor pe parcursul a 5 zile cele mai atractive oferte.

Astfel, în cadrul expoziției au fost promovate vinul, gastronomia, cultura, tradiţiile, dar şi viaţa rurală, fiind prezentată Moldova mai mult ca o nouă destinație vinicolă, vizitatorii având posibilitatea să guste din diverse tipuri de vinuri ale producătorilor autohtoni.

„Participarea noastră la această expoziţie face parte dintr-un program amplu de promovare a ţării ca şi destinaţie turistică vinicolă pe piaţa europeană, iar pentru următoarea perioadă vor fi organizate şi alte activităţi cum ar fi tururi pentru presa străină pentru a-i familiariza cu oferta turistică vinicolă a ţării noastre", a relatat Natalia Ţurcanu, director executiv ANTRIM, potrivit moldovaholiday.travel.

De menționat că expoziţia internaţională de turism, ITB Berlin, din Germania, aflată la cea de-a 50 ediţie, a avut loc în perioada 9-13 martie curent, înregistrând peste 10 mii de expozanţi din 187 ţări.

Source: zugo.md

Keywords:

vin , turism , expoziție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1866
Populația:
30 locuitori

Marian este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Marian alcătuia 30 de oameni în anul 2008. Satul Marian a fost menționat documentar în anul 1866.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.