31 may 2016, 18:00 Moldovan reality views 3447
Mahu: Unioniștii vor fugi din satele moldovenești (Video)
31 may 2016, 18:00 Moldovan reality views 3447

Mahu: Unioniștii vor fugi din satele moldovenești (Video)

Reprezentanții Mișcării Civice „Tinerii Moldovei" (MCTM) – adepți ai așa-zisei uniri, nu vor fi întîmpinați cu mare bucurie prin satele din Republica Moldova. Mai mult decît atît, ar putea să o ia la fugă, pentru că nimeni nu-i așteaptă acolo cu astfel de idei, mai ales de la Bălți în sus.

Opinia a fost exprimată de către Ion Mahu, conducătorul Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!", fostul director al Direcției principale contraspionaj din cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate al RM, colonel în retragere, într-un interviu pentru moldovenii.md, oferit în contextul recentelor inițiative anunțate de MCTM.

Cu titlu aparte Ion Mahu a menționat: „La noi, cu părere de rău, nu se respectă legile. Oricine poate îndrăzni să-și asume dreptul de a face propagandă unionistă. Nimeni dintre ei nu este tras la răspundere, nici nu este avertizat că nu are dreptul să o facă."

Keywords:

Ion Mahu , unioniști , sat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.