14 july 2016, 11:50 Moldovan reality views 4270
Topul demnitarilor care deţin mai mult de trei imobile locative
14 july 2016, 11:50 Moldovan reality views 4270

Topul demnitarilor care deţin mai mult de trei imobile locative

În top 10 demnitari cu cele mai multe imobile, șase deţin câte cinci sau câte patru locuințe. Printre aceştia se regăsesc deputaţi şi miniştri. Deputatul cu cele mai multe imobile – Nae-Simion Pleşca – a declarat că deţine cinci locuințe, în total, peste 1200 de metri pătraţi, şi în valoare de peste 4 milioane de lei. Topul a fost elaborat de Asociaţia pentru Democraţie Participativă (ADEPT) și publicat pe pagina avere.md.

În alt top au fost incluși 10 demnitari care au declarat că nu dețini nicio locuinţă. Deputaţii fără locuinţă sunt Constantin Ţuţu, Marcel Răducan, Oleg Reidman, Vladimir Vitiuc şi Tudor Deliu.

Nicio locuinţă declarată nu au directorul ANRE, Sergiu Ciobanu, judecătorul Curţii Supreme de Justiţie, Oleg Sternioală, ministrul de externe, Andrei Galbur, consilierul local, Ion Ceban, şi guvernatoarea Găgăuziei, Irina Vlah.

Source: www.ipn.md

Keywords:

imobil , top

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
211 locuitori

Teleşeuca Nouă este un sat din cadrul comunei Teleşeuca, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Dondușeni și la 201 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 211 oameni. Satul Teleşeuca Nouă a fost menționat documentar în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.