12 june 2016, 14:20 Moldovan reality views 4711
Salariile vameşilor se vor dubla
12 june 2016, 14:20 Moldovan reality views 4711

Salariile vameşilor se vor dubla

Salariile pentru angajații Serviciului Vamal se vor dubla începând cu anul viitor. Creșterea nivelului salarial pentru colaboratorii vamali este prevăzută în proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017, aprobat ieri de Guvern.

Alocarea resurselor financiare în acest sens vine în susținerea demersurilor conducerii Serviciului Vamal de asigurare a unei administrări eficiente a încasărilor la bugetul de stat și diminuării riscurilor de corupție.

Totodată, în proiectul de buget pe anul 2017 sunt prevăzute mijloace pentru asigurarea unor măsuri de majorare a salariului prin stabilirea sporurilor de performanță în activitate, stimulente care vor spori nivelul de eficiență al angajaților Serviciului Vamal.

Source: deschide.md

Keywords:

vama , salarii , majorare

Comments

 (1)
  • #1 345 Reply Quote selected
    Кажется становится понятно "политика" евроинтеграторов. Сначала провести "обыски", потом поднять зарплаты. Так было с судьями, теперь с таможенниками. Проведите Пожалуйста "обыски" среди пенсионеров и УДВОЙТЕ ПЕНСИОНЕРАМ ПЕНСИИ!!!
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.