17 february 2017, 16:00 Moldovan reality views 4902
Vasile Botnari: Tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat
17 february 2017, 16:00 Moldovan reality views 4902

Vasile Botnari: Tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat

Tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat. Declarația aparține proaspătului președinte al Consiliului de administrare al "Moldovagaz", Vasile Botnari.

Într-un interviu acordat portalului de știri deschide.md, Botnari a menționat că printre prioritățile importante ale companiei sunt reparația capitală a conductelor magistrale, dar și continuarea conectării la gaz a localităţilor din ţară.

Pentru implementarea cu succes a acestor obiective, șeful de la "Moldovagaz" a spus că va convoca şefii întreprinderilor subordonate pentru consultări.

Totodată, acesta a menționat că gazul livrat consumatorilor este de calitate, pentru că este verificat la fiecare cinci secunde, iar la fiecare 24 de ore este emis pașaportul de calitate.

Vasile Botnari a fost ales în funcția de director al Întrerpinderii "Moldovagaz" în data de 9 februarie.

Source: www.publika.md

Keywords:

Moldovagaz , gaz , tarife

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
3392 locuitori

Pîrliţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Pîrliţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 23 km de orașul Fălești și la 140 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3392 de oameni. Satul Pîrlița a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.