13 june 2017, 09:30 Moldovan reality views 3211
BAC 2017: Absolvenții susțin examenul la disciplina de profil
13 june 2017, 09:30 Moldovan reality views 3211

BAC 2017: Absolvenții susțin examenul la disciplina de profil

Un nou examen de bacalaureat pentru cei aproximativ 19 mii de candidaţi.

Liceenii din clasele cu profil real susţin astăzi testul la matematică, iar cei care au absolvit profilul umanist susţin examen la disciplina Istoria romînilor şi universală.

Totodată, candidații de la liceele de arte şi sportive îşi vor demonstra capacităţile la disciplina de profil. Examenele de bacalaureat se vor desfăşura pînă în data de 20 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în centrele de Bac în data de 27 iunie.

Elevii care nu vor fi de acord cu notele obținute, vor putea contesta lucrările în termen de 48 de ore. De la începutul sesiunii, cinci elevi, care au încercat să copieze, au fost eliminaţi din sală. Ei urmează să susţină examenul abia la anul.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.