26 june 2017, 16:00 Moldovan reality views 4654
48 de ore pentru depunerea contestațiilor de către absolvenți
26 june 2017, 16:00 Moldovan reality views 4654

48 de ore pentru depunerea contestațiilor de către absolvenți

Timp de 48 de ore de la afișarea rezultatelor la BAC, candidații vor putea să-și vadă lucrările și să depună contestații dacă vor considera necesar.

Președinții centrelor de bacalaureat au ridicat testele de la centrele de evaluare în dimineața zilei de luni, 26 iunie.

Informația a fost comunicată în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei de către Viorica Negrei, șef-adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport.

În ceea ce privește examenul de absolvire a ciclului gimnazial, Viorica Negrei a declarat că Direcția este în proces de examinare a lucrărilor care au fost contestate, iar în zilele următoare urmează a fi anunțate rezultatele finale.

Începînd cu data de 3 iulie, pentru absolvenții de gimnaziu care din diverse motive nu au fost prezenți la sesiunea de bază și cei care au obținut note mici va începe sesiunea suplimentară de examene.

Source: radionoroc.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
6050 locuitori

Dubăsarii Vechi este un sat şi comună din raionul Criuleni. Dubăsarii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6050 de oameni. Satul Dubăsarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1704.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.