28 july 2017, 15:30 Moldovan reality views 35559
Avionul în care se afla Rogozin a fost întors din zbor din România
28 july 2017, 15:30 Moldovan reality views 35559

Avionul în care se afla Rogozin a fost întors din zbor din România

Autoritățile aeronautice din România, au interzis avionului în care se află viceprim-ministrul Rusiei, Dmitri Rogozin să survoleze spațiul aerian al României, el fiind primul pe listele de interdicție ale Consiliului Europei. Politia de frontiera ne-a confirmat că avionului în care se află Rogozin i-a fost interzis accesul în spațiul aerian românesc.

În acest moment, avionul în care zboară Rogozin, se învârte deasupra spațiului aerian al Ungariei. Acest lucru dă notă faptului că serviciile ruse au luat în calcul toate variantele posibile și au mai multe opțiuni.

Reamintim că, ieri deputatului rus Pavel Șperov, dar și altor artiști le-au fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Aceștia au fost întorși acasă chiar de pe aeroport. Toți urmau să participe la evenimentele din stânga Nistrului.

UPDATE: Conform site-ului flightradar24.com, se pare că avionul în care se află Rogozin se reîntoarce la Moscova.

Source: www.publika.md

Keywords:

Dmitri Rogozin , avion , zbor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1647
Populația:
947 locuitori

Ciuciuieni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brejeni și Ciuciuieni. Localitatea este aşezată pe malul stîng al rîuleţului Ciulucul de Mijloc, la 11 km sud de oraşul Sîngerei şi la 102 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 947 de oameni. Satul Ciuciuieni a fost menționat documentar în anul 1647.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.