08 january 2017, 15:00 Moldovan reality views 4773
Ce servicii stomatologice trebuie să fie gratuite
08 january 2017, 15:00 Moldovan reality views 4773

Ce servicii stomatologice trebuie să fie gratuite

În cadrul prestării serviciilor stomatologice, calitatea este determinată de mai multe aspecte. Noi, ca pacienți, avem dreptul să cerem să vedem termenii de valabilitate indicați pe ambalajele produselor stomatologice, dar și să studiem compozițiile reacțiilor adverse, scrie bizlaw.md.

Garanțiile pentru serviciile stomatologice sînt indicate la nivel de standarde instituționale și sînt diferite.

Metodele de tratament le alege medicul, însă adesea sînt aplicate acțiuni de marketing. În clinicile stomatologice, deseori, există pericolul ca pacienții să fie taxați pentru servicii care nu țin de tratament. De exemplu, înainte de tratarea unei carii se face detrataj, care trebuie să fie gratuit.

În cazul în care aveți dubii referitor la corectitudinea diagnosticării medicale, cereți de la agentul economic prestator de servicii medicale informații despre metoda de tratament utilizată, materialele chimice folosite sau reagenții utilizați de către laboratorul medical. În acest caz, puteți depune și o reclamație. Dacă nu sînteți mulțumit de răspunsul oferit de agentul economic, copia răspunsului o puteți trimite la Ministerul Sănătății, dar și la Agenția pentru Protecția Consumatorului.

Agenții economici din domeniu sînt obligați să afișeze licența de activitate, dar și registrul de reclamații. Cereți bonul de casă la achitarea serviciilor și păstrați-l în cazul în care depuneți o reclamație.

Source: www.bizlaw.md

Keywords:

servicii , stomatolog , preţ

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1562
Populația:
8765 locuitori
Logo

Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.