24 august 2017, 11:50 Moldovan reality views 3241
Ajutor pentru lichidarea consecinţelor ninsorilor din aprilie
24 august 2017, 11:50 Moldovan reality views 3241

Ajutor pentru lichidarea consecinţelor ninsorilor din aprilie

O sută de mii de dolari au fost transferaţi de Societatea de Cruce Roşie din China, către Societatea de Cruce Roşie din Moldova, pentru lichidarea consecinţelor ninsorilor din aprilie. Banii sînt oferiţi sub formă de grant nerambursabil, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la IPN.

Informația a fost confirmată de către Larisa Bîrca, președinta Societății de Cruce Roșie din Moldova.

Societatea de Cruce Roșie din Moldova, de comun acord cu Guvernul au stabilit prioritățile utilizării acestui ajutor. În particular, s-a decis acordarea ajutorului umanitar sub formă de colete alimentare, pentru 6000 de sinistrați din localitățile raioanelor Anenii Noi, Leova, Orhei, UTA Găgăuzia, Bender, Criuleni, Ungheni, Basarabeasca, care au avut cel mai mult de suferit din cauza ninsorilor tîrzii.

Source: trm.md

Keywords:

ninsori , ajutor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
803 locuitori

Mihailovca este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Sîngerei și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 803 oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.