18 september 2017, 16:55 Moldovan reality views 4580
Prima Doamnă lansează o nouă campanie socială
18 september 2017, 16:55 Moldovan reality views 4580

Prima Doamnă lansează o nouă campanie socială

Fundația de Binefacere „Din Suflet", patronată de Prima Doamnă, Galina Dodon, a lansat astăzi o campanie socială în susținerea grădinițelor din țară.

Fundația își propune să contribuie financiar la soluționarea principalelor probleme cu care se confruntă grădinițele. Potrivit reprezentanților Fundației, ideea inițierii unei astfel de campanii a apărut după ce mai mulți părinți și educatori au cerut ajutorul Primei Doamne.

Campania inițiată de Galina Dodon se va desfășura pe parcursul mai multor ani, iar pînă la sfîrșitul anului curent Fundația își propune să ofere suport la 100 de grădinițe.

„Pentru ca grădinița să beneficieze de ajutorul fundației «Din Suflet», este nevoie ca administrația instituției să vină cu o adresare, coordonată cu părinții și aprobată prin semnăturile acestora, către Prima Doamnă. Ajutorarea copiilor și a familiilor cu mulți copiii este prioritatea de bază a Fundației. Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a-i ajuta", au menționat reprezentanții Fundației.

Source: noi.md

Keywords:

campania , Galina Dodon

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.