19 september 2017, 15:46 Moldovan reality views 4045
Cine a fost numit în funcția de Secretar general al Guvernului
19 september 2017, 15:46 Moldovan reality views 4045

Cine a fost numit în funcția de Secretar general al Guvernului

Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de astăzi, numirea în funcție a Secretarului general al Guvernului, Lilia Palii, declarată învingătoarea concursului pentru ocuparea funcției publice de conducere de nivel superior, informează MOLDPRES citînd Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

În context, Premierul Pavel Filip a apreciat dedicația și profesionalismul doamnei Palii, manifestate pe parcursul activității sale anterioare în calitate de Secretar general al Guvernului, arătîndu-se convins că experiența pe care o deține va servi drept suport în realizarea obiectivelor ambițioase de pe agenda Executivului.

Lilia Palii are o experiență de 25 de ani în administrație publică, ocupând, din 14 septembrie 2016, funcția de Secretar general al Guvernului Republicii Moldova.

Source: moldpres.md

Keywords:

guvern , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
841 locuitori

Obreja Nouă este un sat din cadrul comunei Obreja Veche, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 841 de oameni. Satul Obreja Nouă a fost menționat documentar în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.