11 february 2017, 10:15 Moldovan reality views 3878
A fost aprobată organizarea activităţilor dedicate sărbătorilor de iarnă
11 february 2017, 10:15 Moldovan reality views 3878

A fost aprobată organizarea activităţilor dedicate sărbătorilor de iarnă

Executivul a aprobat o hotărîre ce vizează organizarea activităţilor dedicate sărbătorilor de iarnă cu scopul promovării tradițiilor și obiceiurilor de iarnă, a produselor autohtone şi a potenţialului turistic al Republicii Moldova.

În acest sens, în perioada 15 decembrie 2017–15 ianuarie 2018, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, vor fi organizate mai multe activități de agrement, de socializare, de culturalizare și de educație artistică.

Astfel, autorităţile administraţiei publice centrale vor asigura finanțarea organizării activităților din contul şi în limitele bugetelor proprii.

Pentru organizarea acestor manifestații, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării va aloca cel mult 3 mln de lei, iar Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor - 5 mln de lei.

Source: moldpres.md

Keywords:

sarbatoare , eveniment , iarna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1954 locuitori

Leuşeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Leuşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 15 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1954 de oameni. Satul Leușeni a fost menționat documentar în anul 1609.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.