12 january 2017, 11:45 Moldovan reality views 43578
Guvernul a numit trei secretari de stat (Foto)
12 january 2017, 11:45 Moldovan reality views 43578

Guvernul a numit trei secretari de stat (Foto)

Cabinetul de miniștri a numit în funcții secretarii generali de stat la Ministerul Finanțelor, cel al Justiției și la Ministerul de Interne.

Astfel, concursul pentru suplinirea funcției de secretar general de stat la Finanțe a fost cîștigat de Ion Chicu, specialist în domeniul finanțelor publice. Chicu a deținut diverse funcții în cadrul Ministerului, inclusiv cea de viceministru.

Rectorul Academiei „Ștefan cel Mare", colonelul de poliție Simion Carp, a fost numit în funcția de secretar general de stat la MAI. Carp activează în structurile Ministerului din anul 1986.

La Ministerul Justiției, în funcția de secretar de stat, a fost numit Eduard Serbenco, cel care a deținut pînă în prezent funcția de viceministru.

Source: noi.md

Keywords:

minister , guvern

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
142 locuitori

Ştefăneşti este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.24 km. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Ştefăneşti a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.