21 december 2017, 10:00 Moldovan reality views 4231
Dodon a semnat pentru demisia a șase membri ai Guvernului (Doc)
21 december 2017, 10:00 Moldovan reality views 4231

Dodon a semnat pentru demisia a șase membri ai Guvernului (Doc)

Președintele Republicii Moldovca, Igor Dodon, a semnat acum cîteva minute decretele privind demisia a șase membri ai Guvernului Filip.

Este vorba despre decretul privind demisia lui Stela Grigoraș care ocupa funcția de ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Andrei Galbur din funcția de Viceprim-ministru și Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Vasile Bătca, ministru al Agricuturii Dezvoltării Regionale și Mediului.

Prin decret prezidențial a fost eliberat din funcția de ministru al Justiției, Vladimir Cebotari. De asemenea, Gheorghe Bălan din funcția de Viceprim-ministru pentru Reintegrare, dar și Octavian Calmîc din funcția de Viceprim-ministru, ministru al Economiei și Infrastructurii.

Source: noi.md

Keywords:

președinte , demisie , guvern

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2385 locuitori

Bumbăta este un sat şi comună din raionul Ungheni. Bumbăta este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2385 de oameni. Satul Bumbăta a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.