03 july 2018, 09:45 Moldovan reality views 20000
Intîrzieri și anulări pe aeroportul Chișinău din cauza ceții
03 july 2018, 09:45 Moldovan reality views 20000

Intîrzieri și anulări pe aeroportul Chișinău din cauza ceții

Dimineata cu nervi pentru pasagerii mai multor avioane care urmau sa decoleze de pe aeroportul Chisinau. Ceata a tinut doua aeronave pe pista, iar alta aeronave care urmau sa aterizeze pe aeoropoerul Chisinau au fost anulate.

Ceata densa care a invaluit astazi dimineata capitala a dat peste cap traficul aerian pe aeroportul Chisinau. O aeronava, care urma sa ajunga la Moscova se retine, iar cursa spre Istanbul a fost anulata. Pasagerii sunt nevoiti sa astepte cateva ore pentru a decola.

In aceste momente, o aeronava de pe cursa Istanbul-Chisinau a fost anulata, iar o alta aeronava de pe cursa Moscova-Chisinau se retine.

Potrivit reprezentantilor aeroportului, traficul aerian va reveni la normal imediat ce se va dispersa ceata.

Source: protv.md

Keywords:

aeroport , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2081 locuitori

Bălăbăneşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăbăneşti, Mălăieşti şi Mălăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 24 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de locuitori. Satul Bălăbănești a fost menționat documentar în anul 1616.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.