27 march 2018, 17:20 Moldovan reality views 13473
Voronin: Nu există nicio reacție din partea Procuraturii Generale și a SIS-ului
27 march 2018, 17:20 Moldovan reality views 13473

Voronin: Nu există nicio reacție din partea Procuraturii Generale și a SIS-ului

Partidul Comuniștilor din Moldova este preocupat de intensificarea propagandei unionismului în țara noastră și de lipsa de reacție a autorităților la îndemnurile de lichidare a statului moldovenesc.

Despre acest lucru a declarat președintele PCRM, fostul președinte al țării, Vladimir Voronin, la întrevederea cu ambasadorul Ungariei în Moldova, Sandor Szabo, în cadrul căreia oficialii au discutat situația socio-economică și politică actuală din țară, precum și aspecte ale reglementării transnistrene.

Liderul comuniștilor din Republica Moldova i-a atras atenția interlocutorului său asupra propagandei intense a unionismului în Republica Moldova, promovată, inclusiv de canalul public de televiziune „Moldova 1". Potrivit spuselor acestuia, actualul Guvern nu reacționează în niciun fel laîndemnurile de lichidare a statului moldovenesc. Nu există nici o reacțiedin partea Procuraturii Generale și a Serviciul de Informații și Securitate în legătură cu încălcarea normelor constituționale.

Anume acesta este motivul pentru care PCRM a decis să lanseze apelulcătre societatea moldovenească de a-și uni eforturile în cadrul Comitetelor de protecțiea independenței și de consolidarea statalității Republicii Moldova.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
1877 locuitori

Nemţeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Nemţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 48 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1877 de oameni. Satul Nemțeni a fost menționat documentar în anul 1483 cu denumirea Hlăpești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.