05 september 2018, 10:00 Moldovan reality views 12585
Președintele țării va acorda premii de stat unui grup de veterani de război (Doc, Foto)
05 september 2018, 10:00 Moldovan reality views 12585

Președintele țării va acorda premii de stat unui grup de veterani de război (Doc, Foto)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat un decret privind acordarea de premii de stat unui grup de veterani care au participat la Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Șeful statului va înmîna premiile veteranilor în această seară, în cadrul concertului din Piața Marii Adunări Naționale, informează Noi.md.

Despre acest lucru președintele a scris pe pagina sa de pe o rețea de socializare, invitîndu-i pe toți locuitorii și oaspeții capitalei să vină astăzi, la ora 18:00, la concertul de gală, mîine, la 10:00, la Arcul Victoriei de pe Piața Marii Adunări Naționale – la Marșul Memoriei „Regimentul nemuritor".

Igor Dodon a menționat că i-a primit astăzi pe prietenii săi – artistul poporului din Rusia Oleg Gazmanov și artistul emerit din Rusia Denis Maidanov, care au sosit la Chișinău la invitația lui pentru a participa la concertul de gală prilejuit de cea de-a 73-a aniversare a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Șeful statului le-a mulțumit cordial artiștilor pentru acceptul de a participa la acest eveniment festiv.

Source: noi.md

Keywords:

veterani , Igor Dodon

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.