06 november 2018, 12:00 Moldovan reality views 9619
Ce bucate a pregătit mama președintelui pentru Filip Kirkorov (Video)
06 november 2018, 12:00 Moldovan reality views 9619

Ce bucate a pregătit mama președintelui pentru Filip Kirkorov (Video)

Pentru că anterior a menționat că interpretul rus Filip Kirkorov va evolua gratuit pe stadionul din Sadova, președintele a mai declarat că nu vor fi cheltuiți bani nici pe cazarea sau pe mîncarea interpretul rus.

Astfel, șeful statului și-a luat responsanbilitatea de a-l adăposti pe Kirkorov la Sadova, acolo unde mama sa a pregătit o masă de sărbătoare pentru invitat.

„Mămăligă, pește prăjit, frigărui din prepeliță. În beci o să intrăm. Mama mea a pregătit niște plăcinte de casă în cuptor cu brînză și mărar, dar și un pahar de vin de-al nostru, roșu, de care se face în centrul Moldovei", a precizat președintele.

Totuși, în semn de mulțumire pentru că a dat curs invitației de a veni la Festivalul Căpșunelor, se pare că președintele i-a dăruit interpretului și o sticlă cu vin, iar în această dimineață l-a decorat și cu titlul onorific „Artist al Poporului".

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
2868 locuitori

Tănătari este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Tănătari este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Satul Tănătari a fost menționat documentar în anul 1812.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.