19 october 2018, 12:05 Moldovan reality views 10026
«Furtul secolului»: ca și mai înainte, întrebări mai multe ca răspunsuri
19 october 2018, 12:05 Moldovan reality views 10026

«Furtul secolului»: ca și mai înainte, întrebări mai multe ca răspunsuri

Audierile parlamentare nu au făcut lumină în circumstanțele fraudei bancare de multe miliarde, nu au fost îndreptățite nici așteptările deputaților de a obține răspunsuri la întrebările de interes public.

În același timp, unii experți nu-s de acord cu abordarea problemei privind evaluarea pagubelor provocate de «furtul secolului» și cred că nici un leu încă nu s-a întors în Moldova. În opinia lor, în continuare nu există o certitudine clară privind volumul mijloacelor furate, iar suma pe care oamenii legii intenționează să o întoarcă, este mult prea modestă – 10,7 mlrd. lei. Mulți vorbesc și despre influența factorului politic asupra anchetei și despre lipsa de logică în acțiunile organelor competente.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1963
Populația:
11100 locuitori

Dnestrovsc este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul se află la o distanță de 40 km de municipiul Tiraspol și la 111 km de Chișinău. Populația orașului constituia 11100 locuitori în anul 2010. Orașul Dnestrovsc a fost întemeiat în anul 1963.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.