19 june 2012, 11:20 Moldovan reality views 5705
19 june 2012, 11:20 Moldovan reality views 5705

După Igor Dodon, și Mihai Ghimpu a fost acuzat de vînzare de voturi în alegerile prezidențiale

Liderul mișcării "Antimafia", Sergiu Mocanu a acuzat liberalii lui Mihai Ghimpu că aceștia au beneficiat de cîteva milioane de dolari în schimbul susținerii lui Nicolae Timofti la funcția de președinte. Anterior, socialistul Igor Dodon a fost invitat să treacă un test poligraf și să dovedească că nu a luat o sumă mare de bani când a acceptat să voteze șeful statului, relatează MOLDNEWS.

"Ghimpu a devenit un milionar în euro într-o perioadă scurtă. Numai tranzacția președintelui a făcut cîteva milioane de euro", a declarat Sergiu Mocanu, adăugînd că liberalii sînt mulțumiți de situația din țară și nu intenționează să schimbe ceva.

Politicianul a menționat că revendicările lui Mihai Ghimpu la funcția de prim-vicespeaker, deținută în prezent de democratul Vladimir Plahotniuc, ”sînt așa pentru a aburi lumea”.

Notăm, anterior, comunistul Mark Tkaciuk i-a propus lui Igor Dodon să facă un test poligraf și să răspunsă la întrebarea, dacă a luat 3 milioane de  euro în schimbul votului la prezidențiale.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
571 locuitori

Corneşti este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Hîncești și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 571 locuitori. Satul Cornești a fost menționat documentar în anul 1666.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.