01 april 2019, 09:40 Moldovan reality views 8405
Snegur și Lucinschi l-au vizitat pe Dodon (Foto)
01 april 2019, 09:40 Moldovan reality views 8405

Snegur și Lucinschi l-au vizitat pe Dodon (Foto)

La început de an, președintele Igor Dodon i-a invitat la sediul renovat al Președinției Republicii Moldova pe toți ex-președinții țării.

Potrivit lui Dodon, împreună cu Mircea Snegur și Petru Lucinschi, care au dat curs invitației, a efectuat o excursie prin sălile de ședințe ale instituției prezidențiale, inclusiv, în sala unde a fost adoptată Declarația de Independență a Republicii Moldova.

"Am ascultat cu interes amintirile relatate de cei doi foști președinți, legate de evenimentele istorice care au avut loc în această clădire. Invitaţii au fost plăcut surprinși de starea actuală a sediului Președinției care a stat în păragină 9 ani de zile, iar în prezent și-a recăpătat măreția. Ne-am exprimat speranța că generațiile viitoare nu vor mai admite devastarea simbolurilor de stat" a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Totodată, toți trei au făcut un schimb de opinii cu privire la situația în politica internă și externă a țării și perspectivele de dezvoltare a Republicii Moldova.

"În încheierea discuției, am transmis dlui Petru Lucinschi și dlui Mircea Snegur felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă" a conchis Igor Dodon.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.