06 june 2019, 17:05 Moldovan reality views 17642
Vlad Filat s-a îmbolnăvit
06 june 2019, 17:05 Moldovan reality views 17642

Vlad Filat s-a îmbolnăvit

Ex-premierul Vlad Filat, care se află în detenție la Penitenciarul nr. 13, s-a îmbolnăvit din nou.

Potrivit avocatului său Victor Munteanu, acesta a fost vizitat ieri în închisoare de un medic din exterior, care i-a prescris un tratament de două săptămîni.

Din acest motiv, ședința de judecată ce urma să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Chișinău a fost amînată.

„Azi-dimineață am primit o prescripție medicală.. El a fost vizitat de medic ieri la penitenciar și s-a dispus să urmeze un tratament de cel puțin două săptămîni, de aceea am depus o cerere de amînare a ședinței. Domnul Filat a depus și el un recurs pe care vrea să-l susțină, să aducă argumente și instanța a acceptat această cerere", a declarat Victor Munteanu.

Preliminar s-a stabilit că următoarea ședință va avea loc pe 13 iunie.

Avocatul a refuzat să comenteze starea de sănătate a clientului său.

Astăzi trebuia să fie examinat recursul împotriva încheierii din data de 16 aprilie a Judecătoriei sectorului Buiucani, prin care s-a refuzat cererea apărării de sesizare a Curții Constituționale pe dosarul „Filat II".

Source: tv8.md

Keywords:

Vlad Filat , boala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
2499 locuitori

Scorţeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Scorţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 45 km de oraşul Teleneşti şi la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2499 de oameni. Satul Scorțeni a fost menționat documentar în anul 1635.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.