09 february 2012, 10:20 Moldovan reality views 5562
09 february 2012, 10:20 Moldovan reality views 5562

Militarii Armatei Naţionale au fost decorați cu distincţii de stat

Peste 30 de ofiţeri şi subofiţeri au primit distincţii militare în cadrul unei ceremonii oficiale dedicate aniversării a XXI-a de la crearea Armatei Naţionale. Distincţiile au fost oferite pentru îndeplinirea ireproşabilă a datoriei de serviciu, contribuţie la asigurarea unui înalt grad de pregătire a unităţilor şi subunităţilor şi pentru înalt professionalism, relatează trm.md.

Militarii au fost decoraţi cu medaliile “În Slujba Patriei”, gradul I, II şi III, “Pentru merite deosebite în serviciul militar”, “Pentru serviciu impecabil”, precum şi cu insigna ”Militar eminent”.

Totodată, în cadrul unui concert festiv consacrat aniversării a XXI-a de la fondarea Armatei Naţionale, un grup de militari a primit Diploma Guvernului R. Moldova pentru performanţă în activitate. 

Keywords:

medalie , armata , distinctie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
1407 locuitori

Burlăneşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Burlăneşti şi Buzdugeni. Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 26 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 219 km de Chișinău. La nord de Burlăneşti se află o întindere stîncoasă cu peşteri, ce formează malul stîng al Drăghiştei. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1407 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din 25 aprilie 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.