28 june 2019, 10:50 Moldovan reality views 3945
Dodon a spus cum Plahotniuc și Șor au fugit din țară (Video)
28 june 2019, 10:50 Moldovan reality views 3945

Dodon a spus cum Plahotniuc și Șor au fugit din țară (Video)

Președintele Igor Dodon susține că fostul lider al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc și deputatul Ilan Șor dețin mai multe identități.

De asemenea, șeful statului susține că la Aeroportul Internațional Chișinău sînt mai multe ieșiri „exclusive" pentru Șor și Plahotniuc, atunci cînd cei doi plecau din țară.

„Eu niciodată nu am mers cu mașina, iar eu sînt președinte, prin intrarea separată să intru pînă la treptele avionului. În aeroport sînt două intrări separate, unde intra Șor și Plahotniuc. Ei treceau fără control de bagaje, acte, nimic. Ei treceau cu mașinile și direct la avion. Am informații că ei aveau cîte 2-3 identități, pașapoarte pe diferite nume, făcute la Registru", a declarat Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a Patra" de la N4.

întrebat unde se află la momentul actual Vlad Plahotniuc, șeful statului a menționat că nu cunoaște locația acestuia.

„Acum este foarte dificil de ascuns, cînd avem relații și cu estul, și cu vestul", a mai adăugat Dodon.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3131 locuitori

Tabani este un sat şi comună din raionul Briceni. Tabani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3131 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tabani datează din anul 1437 cînd acesta se afla în proprietatea boierului Mihail de la Dorohoi.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.