28 june 2019, 14:20 Moldovan reality views 4592
Dodon: Plahotniuc are propriul cont cu mine
28 june 2019, 14:20 Moldovan reality views 4592

Dodon: Plahotniuc are propriul cont cu mine

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede că Vladimir Plahotniuc nu-i va ierta înfrîngerea și îndepărtarea de la putere, se va răzbuna pe șeful statului și se va lămuri personal cu el, fiind foarte ranchiunos.

Despre aceasta Președintele a declarat în cadrul unui interviu pentru Komsomolskaya Pravda, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea dacă Igor Dodon se simte învingător în situația în care, prin eforturi comune, țara a reușit să scape de cancerul cu numele de conducerea oligarhului Plahotniuc, el a spus: "Da. Eu personal cred că în această situație eu am cîștigat".

"Inițial, toate riscurile erau ale mele. La 8 iunie, mi-am adunat facțiunea Partidului Socialiștilor și le-am spus: există două scenarii. Să fim de acord cu decizia Curții Constituționale, conform căreia președintele a fost demis din funcție și a dizolvat parlamentul. Sau negociem cu partidul de dreapta ACUM, mergem la concesii reciproce și alegem astăzi guvernul. Dar, conform celui de-al doilea scenariu, există riscul ca împotriva noastră să fie deschise dosare penale. Au fost multe amenințări. Îl cunosc pe Plahotniuc. Nu o să cedeze pur și simplu. Eu sînt un om rău și am o memorie bună, dar sînt departe de furia lui. El are propriul cont cu mine", a subliniat Igor Dodon.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
5447 locuitori

Hîrbovăţ este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Hîrbovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 5447 de oameni. Satul Hîrbovăț este menționat documentar în anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.