08 january 2019, 15:25 Moldovan reality views 2608
A fost instituit moratoriu asupra acordării cetățeniei prin investiție
08 january 2019, 15:25 Moldovan reality views 2608

A fost instituit moratoriu asupra acordării cetățeniei prin investiție

Parlamentul instituie moratoriu asupra acordării cetățeniei Republicii Moldova prin investiție.

Deputații au aprobat, în ședința plenară de astăzi, proiectul de lege privind instituirea moratoriului privind acordarea cetățeniei Republicii Moldova în condițiile art. 17 alin. (1.1) și (1.2) din Legea cetățeniei Republicii Moldova nr. 1024/2000.

Potrivit prevederilor, se instituie moratoriu, pentru o perioadă de 4 luni, asupra recepționării cererilor noi de dobîndire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție. Moratoriul ar putea fi prelungit pentru o perioadă de cel mult două luni.

Cererile de dobîndire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție care au fost depuse pînă la data intrării în vigoare a acestei legi vor fi procesate în continuare.

Proiectul de lege a fost votat în două lecturi.

Source: noi.md

Keywords:

cetatenie , investiţii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
3108 locuitori

Trinca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Trinca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Drăghiște, la 25 km de orașul Edineț și la 40 de km de stația de cale ferată Lipcani. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3108 oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.