23 march 2020, 11:20 Moldovan reality views 2580
Sîntem noi oare gata pentru viaţa online?
23 march 2020, 11:20 Moldovan reality views 2580

Sîntem noi oare gata pentru viaţa online?

Pe parcursul unei săptămîni, viaţa noastră s-a schimbat brusc. Republica este nevoită să trăiască într-o nouă realitate şi să se confrunte cu mulţi factori necunoscuţi.

S-ar părea că totul este ca mai înainte: ca mai înainte avem în case apă, gaze, căldură şi internet. Ca mai înainte este evacuat gunoiul, pe străzi circulă transportul, iubitorii cîinilor îşi plimbă discipolii. Dar schimbările se fac simţite: pe stradă tot mai puţini oameni, stau întunecate şi închise magazinele şi buticurile, animate altă dată, nu mai poţi sta cu prietenii în cafeneaua preferată, nu orice bancomat dispune de bani cheş, iar în supermarketuri se golesc rafturile cu produse de băcănie. Carantină...

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

carantina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
324 locuitori

Secărenii Noi este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Secărenii Noi a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.