25 may 2021, 14:30 Moldovan reality views 2719
Angajații
25 may 2021, 14:30 Moldovan reality views 2719

Angajații "CFM": "Este nevoie de măsuri drastice și eficiente"

Lucrătorii feroviari din țară așteaptă stabilizarea cît mai grabnică a situației la Întreprinderea de Stat "Calea Ferată din Moldova" și achitarea datoriilor salariale și speră că acest lucru se va întîmpla pînă în toamnă, după cum a declarat noul director general al companiei, Oleg Tofilat, pe rețelele de socializare.

Ei așteaptă de la el măsuri drastice și eficiente, fără a ține cont de situația politică din țară și de partidul pe care să-l slujească.

Reamintim că în ajun s-a aflat faptul că noul Director General al Întreprinderii de stat "CFM" a fost ales Oleg Tofilat. La concurs au participat șapte candidați, dintre care majoritatea sînt actuali sau foști angajați feroviari cu experiență în domeniu.

Lucrătorii feroviari care au protestat mult timp împotriva neachitării salariilor, să atrag atenția la faptului că Agenția Proprietății Publice a continuat practica numirii unei persoane în funcția de director al Întreprinderii de stat "CFM" care nu are experiență practică în gestionarea colectivului de muncă în transportul feroviar. Și cît de utile vor fi cunoștințele și experiența noului director care a deținut funcții ministeriale și guvernamentale pentru munca într-o întreprindere de atat, va arăta timpul.

Source: noi.md

Keywords:

calea ferata , schimbări

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
2563 locuitori

Roşcani este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Roşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2563 de oameni. Menționat documentar în 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.