20 february 2013, 14:09 Moldovan reality views 9447
20 february 2013, 14:09 Moldovan reality views 9447

Important! Viorel Chetraru - „Persona non grata” în cladirea Guvernului


 Foto: point.md

Directorul Centrul Naţional Aticorupţie (CNA), Viorel Chetraru, nu va mai participa la şedinţele Guvernului. El a fost anunţat ieri, telefonic, de către reprezentanţii Secretariatului General al Guvernului, că, începînd de astăzi, prezenţa sa sau a altor reprezentanţi ai CNA la şedinţele Executivului nu mai este necesară, relatează publika.md.

Iniţial, Viorel Chetraru a primit o notă prin care era invitat la şedinţa de Guvern de astăzi, informează Serviciul de presă al CNA.

De asemenea, în această dimineaţă, directorul CNA a fost informat că secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, a dat indicaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat să nu permită accesul său sau al altor angajaţi ai CNA în sediul Guvernului.

CNA speră că această decizie este o simplă coincidenţă şi nu reprezintă încă o tentativă de intimidare la adresa instituţiei.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1864
Populația:
429 locuitori

Ciubara este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Satul este situat la 20 km de orașul Rîșcani și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 429 de locuitori. Satul Ciubara a fost menționat documentar în anul 1864.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.