03 january 2022, 10:45 Moldovan reality views 2951
Maia Sandu cu un mesaj de Mărțișor.
Photo: mstrok.ru
03 january 2022, 10:45 Moldovan reality views 2951

Maia Sandu cu un mesaj de Mărțișor. "Pacea este prioritate"

Șefa statului, Maia Sandu, a adresat un mesaj  de pace cu ocazia zilei de 1 Martie, prima zi a primăverii, când Moldova marchează sărbătoarea Mărțișorului - simbolul alb-roșu al schimbării și renașterii, informează Noi.md cu referire la tv8.md.

„În acest an, Mărțișorul vine cu un mesaj de pace. Războiul din Ucraina ne-a zguduit. Odată cu venirea primăverii, vrem să știm că viața poate învinge armele, aducătoare de distrugere și moarte. În vremuri incerte, să fim alături unii de alții, să rămânem solidari și să ne rugăm de un cer senin. Pacea este prioritate”, a scris în mesajul său Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
29 locuitori

Roşcani este un sat din cadrul comunei Pereni, raionul Rezina. Satul Roșcani este situat la o distanță de 27 km de orașul Rezina și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Menționat documentar în 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.