04 april 2013, 12:58 Moldovan reality views 3569
04 april 2013, 12:58 Moldovan reality views 3569

Guvernul Republicii Moldova și cel al Federației Ruse vor semna un acord privind migrația forței de muncă

Guvernul FR va revizui în cadrul ședinței modificările în legile ”Despre regulamentul de ieșire și intrare din/în Federația Rusă ” și ”Despre statutul de drept al cetățenilor străini în Federația Rusă”.

În special, proiectul de lege prevede posibilitatea de a limita dreptul la intrare în Rusia pentru cetățeanul străin, dacă acesta, în decurs de trei ani, a fost, în nenunmărate rânduri, supus la răspundere administrativă pentru săvârșirea unei infracțiuni administrative pe teritoriul FR, dar și dacă el este extrădat Rusiei de către un stat străin în conformitate cu acordul internațional al FR privind readmiterea, dar nu are temei legal de ședere (reședință) în Rusia.

De asemenea, se preconizează să se revizuiască problema privind semnarea acordului cu guvernul Republicii Moldova pentru cooperarea în domeniul migrației forței de muncă, transmite Interfax.    

 

Sursa: tv7.md

Keywords:

Rusia , Moldova , munca , migratie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1548
Populația:
2020 locuitori

Obreja Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Obreja Nouă și Obreja Veche. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Obreja Veche a fost menționat documentar în anul 1548.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.