09 september 2022, 11:30 Moldovan reality views 1082
O companie din R.Moldova anunță reluarea zborurilor către Moscova
09 september 2022, 11:30 Moldovan reality views 1082

O companie din R.Moldova anunță reluarea zborurilor către Moscova

Compania aeriană Air Moldova anunță că va relua operarea zborurilor spre Moscova începînd cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022.

”Această decizie vine ca urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă.

Totodată decizia de a relua zborurile se datorează solicitărilor pasagerilor de a utiliza biletele achiziționate în perioada pandemică și după sistarea zborurilor din luna februarie. Aceste circumstanțe au creat dificultăți cu care se confruntă zilnic sute de pasageri: necesitatea procurării repetate a biletelor la prețuri majorate, timpul petrecut în deplasarea pe cale terestră, inocomoditățile zborurilor cu escală, în special pentru cazurile de urgență medicală”, se anunță într-un comunicat al companiei.

Potrivit companiei, călătoriile rapide și sigure sînt o necesitate pentru pasageri.

Reluarea zborurilor din și spre Federația Rusă este un răspuns la apelurile făcute de conaționalii noștri.

 

Source: noi.md

Keywords:

reluarea , curse , Chisinau , Moscova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
825 locuitori

Albota de Jos este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Jos, Hagichioi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 825 de oameni. Satul Albota de Jos a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.