27 november 2022, 12:00 Moldovan reality views 1581
R. Moldova ar putea obține excluderea tarifelor de roaming în toată UE
27 november 2022, 12:00 Moldovan reality views 1581

R. Moldova ar putea obține excluderea tarifelor de roaming în toată UE

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a avut o întâlnire cu Vlad Stoica, președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) și colegii acestuia.

Cei doi oficiali au discutat despre suportul pe care România ni-l poate oferi, astfel încât țara noastră să obțină excluderea tarifelor de roaming în toată UE.

„Reprezentanții ANCOM, care sunt și delegați în structurile europene pe domeniul comunicațiilor, ne-au asigurat că vom beneficia de toată asistența grupurilor de lucru și expertiza pe care o dețin astfel încât țara noastră să poată face față acestor schimbări atât din punct de vedere tehnic cât și legislativ”, a scris Andrei Spînu pe canalul său de Telegram.

Source: noi.md

Keywords:

roaming , tarif , UE

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4823 locuitori

Brătuşeni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Brătuşeni şi Brătuşenii Noi. Satul Brătuşeni este aşezat în regiune de colină, situat la o distanță de 12 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4823 de oameni. Satul Brătuşeni din ţinutul Hotin este atestat pentru prima dată într-un document din 1560, cînd Alexandru Lăpuşneanu dăruia satul lui Bratăş şi fraţilor săi, Ion şi Simca.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.