07 september 2023, 11:00 Moldovan reality views 1131
Air Moldova anunță despre sistarea tuturor zborurilor
07 september 2023, 11:00 Moldovan reality views 1131

Air Moldova anunță despre sistarea tuturor zborurilor

Compania Air Moldova anunță, într-un comunicat de presă că sistează zborurile pînă la data de 31 iulie 2023 inclusiv, notează Noi.md

Totodată, compania anunță că pasagerii vor primi notificare la adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking.

”Stimați pasageri, rambursările pentru zborurile anulate se procesează în continuare.

Pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul.

Pasagerii care au procurat biletele achitînd prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, se arată în nota emisă presei.

Source: noi.md

Keywords:

Air Moldova , zbor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.