14 july 2023, 22:15 Moldovan reality views 1450
Mesajul de adio al Anei Revenco
14 july 2023, 22:15 Moldovan reality views 1450

Mesajul de adio al Anei Revenco

Ana Revenco, despre demisia căreia din funcția de Ministru al Afacerilor Interne a anunțat astăzi prim-ministrul Dorin Recean, a venit cu un mesaj pe rețelele sociale.

"A fost o onoare să servesc țara în calitate de ministru de interne. Mulțumesc pentru încrederea acordată!

Mulțumesc echipei afacerilor interne pentru că a avut curajul ca, împreună, să înfruntăm războiul cu toate amenințările lui, să păstrăm liniștea și stabilitatea în țară și să rezistăm în fața crizelor multiple.

Onorată să servesc Patria oriunde m-aș afla!", a scria Revenco, transmite Noi.md.

Amintim că pe lîngă demisia Anei Revenco, Recean a anunțat că și-au depus demisiile și Ministrul Educației, Anatolie Topală, și Ministrul Infrastructurii, Lilia Dabija.

Ana Revenco a deținut funcția de ministru al Afacerilor Interne din 6 august 2021. A fost consilier al președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, de la 21 ianuarie 2021 pînă la 3 septembrie 2021.

Source: noi.md

Keywords:

Ana Revenco , demisie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
703 locuitori

Pohrebea este un sat din cadrul comunei Coşniţa, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Dubăsari și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 703 oameni. Satul Pohrebea a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.