12 july 2023, 09:30 Moldovan reality views 1179
Guvernul a aprobat modificări la Regulamentul circulației rutiere
12 july 2023, 09:30 Moldovan reality views 1179

Guvernul a aprobat modificări la Regulamentul circulației rutiere

Siguranța conducătorilor auto pe drumurile publice naționale va fi îmbunătățită.

Astăzi, Guvernul a aprobat modificări de ordin tehnic la Regulamentul circulației rutiere. Acestea au scopul de a aduce în concordanță mijloacele de semnalizare rutieră a indicatoarelor rutiere și a marcajului rutier, în conformitate cu standardele tehnice naționale existente în domeniu.

Stabilirea cerințelor clare referitor la utilizarea indicatoarelor rutiere de către administratorii drumurilor publice, precum și asigurarea semnalizării corespunzătoare a drumurilor publice vor influența pozitiv, inclusiv asupra siguranței conducătorilor auto în conducerea mijlocului de transport.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
528 locuitori

Dobrogea Nouă este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 32 km de orașul Sîngerei și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 528 de oameni. Satul Dobrogea Nouă a fost întemeiat în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.