24 august 2013, 11:06 Moldovan reality views 30982
24 august 2013, 11:06 Moldovan reality views 30982

În zilele de sărbători autoritățile vamale vor avea un program ordinar de lucru



Фото Foto: tv7.md

În zilele de sărbători autoritățile vamale vor avea un program ordinar de lucru, anunță tv7.md. Potrivit statisticii vamale, în zilele de odihnă numărul traversărilor frontierei sporeşte considerabil.

În vederea facilitării vămuirii mărfurilor, pe toată durata zilelor de odihnă și de sărbători, birourile şi posturile vamale vor asigura activitatea în regim ordinar de lucru. După caz va fi mărit numărul inspectorilor vamali de serviciu pentru a fluidiza traficul la frontieră.

Posturile vamale interne vor activa în regim de lucru optim, şi vor asigura vămuirea mărfurilor importate sau destinate exportului.

Măsurile respective vor fi corelate cu volumul traficului de mărfuri şi persoane precum şi necesităţile de serviciu.

Reamintim că din iulie curent, Serviciul Vamal a extins programul de lucru a mai multor posture vamale, creînd toate condiţiile necesare pentru a vămui mărfurile în zile şi ore convenabile, conform cerinţelor procesului de producere şi de livrare a mărfii. 

Sursa: tv7.md

Keywords:

Moldova , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
732 locuitori

Bălăşeşti este un sat din cadrul comunei Răculeşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 732 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.