31 october 2015, 14:03 Celebrities views 9053
Vicecampionul european și mondial lucrează șofer de microbuz în Chișinău (Video)
31 october 2015, 14:03 Celebrities views 9053

Vicecampionul european și mondial lucrează șofer de microbuz în Chișinău (Video)

Este vicecampion european și mondial la lupte greco-romane, însă lucrează șofer de microbuz pe o linie de rută din Chișinău. Sportivul Iurie Malai face zilnic curse cu un microbuz de pe ruta 134 între străzile Bulgară și Doina din capitală.

Chiar dacă are sute de medalii obținute în competiții de mare nivel, Iurie a ales să aibă altă meserie de bază, pe care o respectă. Este unul dintre șoferii de microbuz care îi detestă pe cei care claxonează în trafic fără motiv, nu cedează sau opresc mai peste tot.

"Prima încercare să muncesc șofer a fost în Milano. Eram șofer de TIR, acum am trecut la microbuz. Misiunea mea este să duc pasagerii la destinație fără primejdii și în siguranță", susține sportivul, potrivit prime.md.

După ziua de muncă, însă, Iurie tot sport face. Acest hobby îi aduce cea mai multă plăcere, iar serile poate fi deseori întâlnit la sală.

Source: kankan.md

Keywords:

sport , campion , soferi

Comments

 (1)
  • #1 Vova Reply Quote selected
    молодец :) без иронии, молодец
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
793 locuitori

Zorile este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zorile, Inculeţ și Ocniţa-Ţărani. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 793 de oameni. Satul Zorile a fost întemeiat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.