11 november 2015, 17:04 Celebrities views 6027
Aliona Moon a ocupat locul 1 la un concurs internațional de muzică
11 november 2015, 17:04 Celebrities views 6027

Aliona Moon a ocupat locul 1 la un concurs internațional de muzică

Interpreta Aliona Moon a reprezentat la Moldova la concursul internațional de muzică "North vision song contest 16", clasându-se pe prima poziție la secțiunea votingului online.

Aliona a cântat piesa "Loc pentru dragoste", apărută în luna mai a acestui an și care a avut succes. "Uite ca s-au anunțat rezultatele "North vision song contest 16". Mă bucură mult faptul că piesa "Loc pentru dragoste", din 26 de piese/țari finaliste, a ajuns pe poziția a 2-a a NVSC (cu votingul identic celui de la Eurovision) și pe poziția 1 la NVSC Web Award. Vreau să le mulțumesc enorm de mult celor care au votat, celor care m-au susținut și sigur celor care au creat această piesă", a scris Aliona pe Facebook.

 

Source: www.allfun.md

Keywords:

concurs , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
186 locuitori

Odaia este un sat din cadrul comunei Șișcani, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Odaia a fost menționat documentar în anul 1875.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.